Ydelser

Professionelle eltekniske løsninger på Sjælland

Samarbejdspartnere

Service og drift

Har I brug for en professionel løsning inden for elteknik? Kontakt os allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud.

Hos Emiliussen Elteknik servicerer og drifter vi erhvervskunder i større mængde og omfang. Vi leverer skræddersyede løsninger, og med vores dybdegående forståelse for erhvervslivets dynamik, sikrer vi, at de tekniske dele af virksomheden fungerer problemfrit og effektivt.

Vores team af erfarne teknikere er klædt på til at håndtere selv komplekse opgaver, uanset omfanget, og vi sørger altid for at levere den rette løsning fra starten. Vi kan bl.a. hjælpe med:

 • tavleanlæg
 • avancerede it-løsninger
 • adgangskontrol
 • intelligente systemer

El-entreprise

Grundig planlægning og forventningsafstemning i alle faser af projektet er grundstenen for at sikre et succesrigt projekt. Vores team arbejder tæt sammen med dygtige samarbejdspartnere for at sikre, at vi kan bringe jeres projekt fra idé til realisering i en professionel løsning.

Vi tager os af alt fra de indledende planlægningsfaser til den endelige implementering, altid med forsikring om at levere holdbare og funktionelle løsninger.

Hvorfor vælge os

Når I vælger Emiliussen Elteknik, vælger I kvalitet, service og en professionel løsning, der bliver installeret korrekt første gang. Her er I i trygge hænder.

 • Professionel kvalitet

  Alle vores løsninger er i højeste kvalitet og vores erfaring afspejler vores professionalisme.

 • Grundig forventningsafstemning

  Nøglen til at levere en solid løsning ligger i forventningsafstemning og dialog med kunden.

 • Vi tænker i grøn omstilling

  Vores ambitioner om at være en grønnere virksomhed afspejles i vores løsninger.

 • Korrekt første gang

  Med Emiliussen Elteknik kan du forvente et komplet udført stykke arbejde hver gang.

Indhent et uforpligtende tilbud

Hos Emiliussen Elteknik er vi også opmærksomme på den grønne omstilling og integrerer bæredygtige praksisser i vores projekter, hvor det er muligt, for at understøtte en mere bæredygtig fremtid.

Vores engagement i kvalitet og præcision er din garanti for, at processen kører glat og resultatet står skarpt.

Har du brug for et uforpligtende tilbud på en professionel erhvervsløsning? Vi hjælper også privatpersoner. Ring til os på 25 70 42 10 eller skriv en mail til ke@e-elteknik.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur snarest muligt.

Kontakt

Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, hvis du står og mangler en erfaren elektriker.

Indhent tilbud