Om os

Professionalisme – kommunikation – kvalitet

Samarbejdspartnere

Vores værdisæt

Hos Emiliussen Elteknik er vores styrke og ambition at levere den rette løsning første gang – hver gang.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for elteknik, herunder installation, service og drift. Vi specialiserer os i professionelle løsninger til større erhvervsprojekter, men hjælper også private med alle former for elinstallationer.

Vores fokus ligger på at levere effektive løsninger, der imødekommer de specifikke krav og behov der er i hvert projekt. Det gør vi med en tilgang baseret på grundig forståelse og analyse af projektet.

Med grundig kommunikation og forventningsafstemning med kunden kan vi sikre, at vi leverer den rette løsning første gang, og samtidig opretholder de høje standarder for kvalitet og effektivitet, vi som virksomhed sætter for os selv. Grundig dialog og transparent kommunikation er hele grundstenen for at skabe gode resultater.

Vi ser løsninger, når der opstår udfordringer. Med vores store erfaring i bagagen er det muligt for os at arbejde effektivt og i et højt tempo – og samtidig have opmærksomhed på hver en detalje. Derfor kan du være tryg ved at vælge os.

Vi tænker i grøn omstilling

Vi er bevidste om den grønne omstilling og tager ansvar i forhold til at integrere miljørigtige løsninger i vores praksis – hvor det er muligt, og hvor det giver mening.

For at få mere information om vores ydelser og høre mere om, hvordan vi kan assistere i jeres projekt, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, hvis du står og mangler en erfaren elektriker.

Indhent tilbud